2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Háború Ukrajnában: Népszavazást tartanak négy ukrajnai régió Oroszországhoz csatlakozásáról

Az orosz-ukrán háború gazdasági hatásairól és a friss hírekről Billwachs Tibor pénzügyi szakértő számolt be, majd Kiszelly Zoltánt, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatóját és Dunda György kárpátaljai tudósítót kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Népszavazást tartanak négy ukrajnai régió Oroszországhoz csatlakozásáról

Amennyiben Oroszország részévé válik az a négy ukrán régió, ahol most népszavazást tartanak, az csak részbeni siker lenne a Föderáció számára - közölte Kiszelly Zoltán. A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint Moszkva célja továbbra is az, hogy egész Ukrajnára kiterjessze a befolyását.

A részleges mozgósítás híre negatívan hatott az orosz gazdaságra

Negatívan hatott az orosz gazdaságra a részleges katonai mozgósítás híre - nyilatkozta Háború Ukrajnában című műsorunkban Billwachs Tibor. A pénzügyi elemző azt is hozzátette, hogy a Nyugat által elrendelt szankciók már a Föderációban is érezhetőek.

Vizsgálóbizottság alakult az eltűnt dollármilliók miatt

Megbecsülni sem lehet, mennyi külföldről érkező pénz vándorol magánzsebekbe Ukrajnában a háború kitörése óta. Dunda György, a Hír Televízió kárpátaljai tudósítója arról számolt be, hogy parlamenti vizsgálóbizottságot állítottak fel annak érdekében, hogy ne tűnjenek el további dollármilliók.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!