2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

Háború Ukrajnában: Európa döntő része kompromisszumot szeretne

A stúdióban Árendás Péter külpolitikai szerkesztő és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Adásunk második felében pedig Boros Imre közgazdásszal beszélgetett Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Európa döntő része kompromisszumot szeretne

Sem az Egyesült Államoknak, sem Nagy Britanniának nem érdeke, hogy Ukrajnában béke legyen. Ezt mondta Nógrádi György Háború Ukrajnában című műsorunkban. A biztonságpolitikai szakértő szerint a G7-csúcs is azt mutatja, hogy Washington nem csak Oroszország, hanem egész Európa meggyengítésére törekszik.

Az emelkedő árak ellenére is elkötelezett a Nyugat a háború folytatása mellett

Boros Imre közgazdász szerint a nemzetközi pénzhatalom elkötelezett az Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus kiszélesítése mellett. A közgazdász hozzátette, ettől a céltól még az áremelkedések miatti globális társadalmi elégedetlenség sem tántorítja el a Nyugatot.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!