2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Gyorsan növekszik a koronavírus áldozatainak száma Amerikában

Minden nyilvános helyen hordjanak arcmaszkot - ezt tanácsolta Donald Trump az amerikaiaknak. Az elnök fehér házi tájékoztatóján hozzátette, hogy ő maga valószínűleg nem fog maszkot hordani. Az Egyesült Államokban egyetlen nap alatt csaknem 1500-an haltak meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma ezzel elérte a 7400-at. A regisztrált fertőzöttek száma 280 ezerre növekedett. Mexikóban közben felfüggesztették a Corona sör gyártását. Bár a világ 180 országába exportált italnak semmilyen kapcsolata nincs az új típusú vírussal, a névazonosság miatt annyira visszaesett iránta a kereslet, hogy a cég már nem tartotta érdemesnek a gyártás fenntartását.

  • Gyorsan növekszik a koronavírus áldozatainak száma Amerikában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!