2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Gyors ütemben nő a fertőzések száma a szomszédos országokban

Drasztikusan nő a koronavírussal fertőzöttek száma több szomszédos országban. Ausztriában ismét száz fölé emelkedett a napi új estek száma. Csaknem kétszer annyi fertőzött személyt regisztráltak Horvátországban is, mint a hét elején, ezért minden zárt közösségi helyen újból kötelezővé tették a szájmaszk viselését. Szlovéniában szintén megduplázódott a napi megbetegedések száma. Romániában ismét megdőlt az egy nap alatt diagnosztizált fertőzöttek száma. A több mint hétszáz új fertőzöttel már 35 ezer esetről tudnak. Ukrajnában is rekordokat dönt a vírus terjedése, keleti szomszédunknál már több mint 56 ezer igazolt fertőzöttet regisztráltak.

  • Gyors ütemben nő a fertőzések száma a szomszédos országokban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!