2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Győri Enikő: Dobrev Klára ígérete az európai minimálbérre felelőtlen és veszélyes

Ismét az európai minimálbér bevezetését szorgalmazta Dobrev Klára az Európai Parlamentben. A DK EP-képviselője beszélt arról is, hogy támogatja az Európai Egészségügyi Unió létrehozását, és azt is, hogy a szegénységi küszöb alatt élőknek is méltányos nyugdíj járjon. Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselője úgy reagált: a baloldal mindig többet és tovább költene, de nem tudják megmondani, ki állja ennek az árát. Hangsúlyozta: Dobrev Klára kijelentése egy veszélyes óhajgyűjtemény, ami azonban ebben a formában nem kötelez semmire.

  • Győri Enikő: Dobrev Klára ígérete az európai minimálbérre felelőtlen és veszélyes

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Németországgal kivételez az Európai Inió

Németországgal kivételez az Európai Inió

Európa megnyitotta a lehetőséget az alternatív üzemanyagok előtt, ám a jelek szerint csak Németország számára. Másoknak egyelőre nincs lehetőségük versenybe szállni, pedig az uniós piacon Olaszország is rendelkezik olyan termékkel, amellyel szintén jól futnának az autók.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!