2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Gyerekekkel ünnepelte születésnapját a 87 éves Ferenc pápa + videó

Az advent harmadik vasárnapján születésnapját ünneplő szentatya békét sürgetett Ukrajnában és a Közel-Keleten.

  • Gyerekekkel ünnepelte születésnapját a 87 éves Ferenc pápa + videó

A szentatya azt mondta advent harmadik vasárnapján, hogy nem szabad megfeledkezni a háború sújtotta országokban élőkről.

A katolikus egyházfő úgy fogalmazott, a karácsony közeledése meg kell, hogy erősítse az elkötelezettséget a béke útjainak megnyitására. A pápa köszöntötte azokat a római gyerekeket is, akik a gyermek Jézus szobraival érkeztek a Szent Péter térre.

A ma 87 éves egyházfő a Vatikánban gyerekekkel ünnepelte születésnapját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!