2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Külföld

Gyerekek haltak meg egy robbantásos merényletben

Tizenegy ember, többségében gyermekek haltak meg egy robbantásos merényletben a pakisztáni Karacsiban, egy külvárosi labdarúgó-mérkőzés helyszínén.

A terrorcselekmény feltehetően a tartományi miniszter ellen irányult, mivel a motorbiciklire szerelt, távirányítású pokolgép az ő autója mellett robbant fel, amikor a helyi csapatok éjszakai mérkőzése után távozni készült a sporteseményről. A robbanásban 24-en sebesültek meg. Az ellenzéki Pakisztáni Néppárt egyik helyi politikusa azt mondta, hogy az áldozatok többsége 6 és 15 év közötti fiú volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kitiltják az oltatlanokat

Észak-Rajna Vesztfália tartomány legnagyobb városában, Kölnben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!