2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Honvéd retró 2. 03:00

Külföld

Gyalogsági támadást indítottak az ukránok Bahmutnál

Dróntámadást mért egy ukrán városra az orosz hadsereg, eközben az ukrán csapatok a Bahmut melletti erdőben nyomultak előre. Volodimir Zelenszkij az ellentámadás sikeréből kiindulva azt mondta: amikor az ukrán erők visszafoglalják majd a Krímet, akkor nem Oroszország fogja diktálni a feltételeket a Fekete-tengeren.

  • Gyalogsági támadást indítottak az ukránok Bahmutnál

A Föderáció dróntámadást mért az észak-kelet ukrajnai Szumi városára. A drónok lakóépületekbe csapódtak, hatalmas pusztítást okozva. A támadásban ketten meghaltak, 19-en megsebesültek.

Eközben az ukrán hadsereg a Bahmut melletti erdőben indított újabb támadást. A kijevi hadügyminisztérium felvételein az látható, ahogy az ukrán rohamcsapatok tűzharcba keverednek az állásaikat védő orosz katonákkal.

A tartalékosokkal megerősített orosz erők intenzív ellenállásával néznek szembe -jelentette az ukrán védelmi minisztérium. Volodimir Zelenszkij ugyanakkor máris arról beszélt, hogy nem Moszkva fogja diktálni a feltételeket a Fekete-tengeren.

Eközben a fehérorosz elnök különös ajándékot kapott a belorusz védelmi minisztertől: egy miniatűr atombombát, a Szovjetunió által legyártott első atombomba kicsinyített mását.

Az ajándék időzítése ugyanakkor nem véletlen: Moszkva jelentős mennyiségű atomfegyvert szállított Fehéroroszországba, amit Vlagyimir Putyin elnök is megerősített.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!