2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Gazdasági és ipari kémkedést is folytat

Gazdasági és ipari kémkedést is folytat az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség. Ezt a volt amerikai titkosszolgálati alkalmazott mondta a német közszolgálati televízióban.

Edward Snowden szerint az NSA akkor is megszerzi az Egyesült Államok nemzeti érdekei szempontjából hasznos információkat, ha az adatoknak semmi köze nincs a nemzetbiztonsághoz. Az amerikai informatikus szerint az amerikai hírszerzés nemcsak Merkelt, hanem a kancellár munkatársainak egy részét is megfigyelhette. Hangsúlyozta: a kiszivárogtatott dokumentumok már nincsenek a birtokában, így az, hogy milyen anyagok kerülnek nyilvánosságra, a dokumentumokkal rendelkező újságíróktól függ.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!