2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Gaudi: Értékvédő és liberális erők között zajlik küzdelem Európában

Hatalmas küzdelem zajlik Európában az értékvédő és a liberális értékpusztító erők között - hangsúlyozta a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a szervezet konferenciáján. Gaudi-Nagy Tamás kiemelte: a hazafias jogvédők a nemzet védelmét szolgálják, szemben a Soros hálózat álcivil és áljogvédő szervezeteivel, akik hatalmas pénzekből a hagyományos nemzeti közösségek feldarabolásán és megszüntetésén dolgoznak.

"Szembe kell szállni ezzel a liberális folyamattal, és meg kell védeni a magyar nemzeti közösségeket, elcsatolt magyar területeken, illetve meg kell mutatni azt, hogy nemcsak a migránsoknak vannak jogaik arra, hogy bárhova menjenek, hanem az őshonos magyarságnak is, őshonos európai nemzeteknek."

- jegyezte meg Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó: A Közel-Kelet és Közép-Európa biztonsága szorosan összefügg

A tárcavezető hangsúlyozta: folytatni kell a kapcsolatok normalizálását Izrael és az arab országok között. 2021. szeptember 23.

A gyermekvédelmi törvényt kritizálta a korábban letartóztatott amerikai riporter

A riporter most a magyar külügyminiszterrel készített interjút, amiben hevesen bírálta a gyermekvédelmi törvényt. 2021. szeptember 23.

Gyorsul a járvány terjedése

További szigorításokat vezetnek be a koronavírus-járvány gyors terjedése miatt Új-Zéland legnagyobb városában. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!