2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Külföld

G. Fodor Gábor: Magyar Péter egy influenszer, aki posztolgat, meg tartja a hőmérőt + videó

Nem csak az AFD-t szigetelik el. Az AFD-t Németországban, a magyar kormányt meg Európából próbálják elszigetelni, és úgy beállítani, hogy az az álláspont, amit képvisel, az vállalhatatlan, tűrhetetlen, tolerálhatatlan - mondta el G. Fodor Gábor politikai elemző az Origo Podcast legújabb adásában. Az elemző a műsorban értékelte a párizsi olimpiát, a mobiltelefonok iskolai használatának korlátozását, Magyar Péter politikáját, és arról is beszélt, mire számíthatunk a következő hetekben, hónapokban.

  • G. Fodor Gábor: Magyar Péter egy influenszer, aki posztolgat, meg tartja a hőmérőt + videó

A német elit mindent megtesz annak érdekében, hogy elszigetelje az AFD-t. Hiába győz, hiába szavaznak rá választópolgárok, ez nem számít. Inkább a Beelzebubbal, az ördöggel is összefognak, csak hogy ne jusson hatalmi pozícióba - mondta el G. Fodor Gábor politikai elemző az Origo Podcast új részében azzal kapcsolatban, hogy a német tartományi választáson hatalmas győzelmet aratott a jobboldali AfD.

G. Fodor Gábor a műsorban azt is elmondta, hogy mire számít a következő hónapokat illetően.

Tehát lassan morog a földgyomra, nagy változások vannak Európában. Szerintem ezeket nem lehet megállítani, az elit megpróbálja. Lehet, hogy csak öt év múlva alakít kormányt az AfD, de a migrációs probléma az ott marad, és ez munkál a mélyben.

Leszögezte: nem csak az AFD-t szigetelik el. Az AFD-t Németországban, a magyar kormányt meg Európából próbálják elszigetelni, és úgy beállítani, hogy az az álláspont, amit képvisel, az vállalhatatlan, tűrhetetlen, tolerálhatatlan.

Magyar Péter kapcsán elmondta az elemző, hogy ugye könnyű helyzetben van Magyar Péter, mert nincsen hatalmi pozícióban, ami a kormányzást illeti. (...) Én azt gondolom erről, hogy ez egy új típusú politikai szerepfelfogás, aminek egyes elemei ki vannak kísérletezve. Tehát merít a sorosizmusból is, hogy a nép hangja próbál lenni. (...) De az egy új jelenség szerintem, hogy a felelős politikus helyett van egy influenszer. Egy influenszer, aki posztolgat, meg tartja a hőmérőt, meg ide megy, oda megy.

A teljes podcast adás:

Forrás: Origo

Fotó: képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új területen, új hadműveletre készül Izrael

Új területen, új hadműveletre készül Izrael

A Hezbollah libanoni síita milícia támadásai miatt az Izrael északi részéből evakuált lakosok visszatérése csak úgy lehetséges, ha Izrael hadműveletet indít a határon - jelentette ki hétfőn Joáv Galant izraeli védelmi miniszter azon a megbeszélésen, amelyet Amos Hochsteinnel, az amerikai elnök különmegbízottjával tartott hétfőn.
Dánia újabb F-16-osokat ad át Ukrajnának

Dánia újabb F-16-osokat ad át Ukrajnának

Ukrajna az idei év végéig újabb dán F-16-os vadászgépeket kap - jelentette be Troels Lund Poulsen dán védelmi miniszter a Ritzau hírügynökségnek adott interjújában, amelyből a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett hétfőn.
Matteo Salvini nemzetközi mozgósítást hirdetett

Matteo Salvini nemzetközi mozgósítást hirdetett

Nagyszabású nemzetközi mozgósítást hirdetett meg a biztonság, a gondolatszabadság, a nemzeti szuverenitás védelmében Matteo Salvini október 6-ra a lombardiai Pontidába azt követően, hogy egy migránsokat szállító hajó feltartóztatása miatt az olasz ügyészség hat év börtönbüntetést kért rá - közölte a Liga párt hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!