2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Forgatókönyv a CIA-tól Magyarországgal szemben

Lejárató kampányt folytatnak az Orbán-kormány ellen - fogalmazott a Biden-kormány itteni tevékenységéről Gavin Wax a Magyar Nemzetnek. A New York-i fiatal republikánusok klubjának elnöke elmondta, taktikájukkal politikai instabilitást akarnak előidézni Magyarországon.

  • Forgatókönyv a CIA-tól Magyarországgal szemben

Szerinte a CIA által régóta ismert és használt forgatókönyvet alkalmaznak hazánkkal szemben, ugyanakkor ezt eddig szövetséges országok ellen még nem vetették be. A republikánus szerint súlyos határátlépés Samantha Power és David Pressman magyarországi tevékenysége.

A téma kapcsán Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője nyilatkozott a HírTV-nek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!