2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Felszámoltak egy párizsi migránstábort

Felszámolták a francia hatóságok azt a sátor-tábort, amit migránsok vertek fel a párizsi városháza előtt. A csaknem 300 bevándorló 1 napig tartózkodott az épület előtti téren. Az afrikai migránsok akciójának az volt a célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét arra: milyen sanyarú körülmények között kell élniük, és lehetőségük sincs arra, hogy befogadó-központba kerülhessenek. Az evakuálás mindössze néhány órát vett igénybe, és zavargások nélkül zajlott. A menedékkérők jelezték: hasonló nagyszabású megmozdulásokat szerveznek a jövőben.

  • Felszámoltak egy párizsi migránstábort

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!