2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Külföld

Felárat fizethetnek a túlsúlyos utasok

Súlyarányos repülőjegyárakat vezetne be több légitársaság is – írja The Telegraph.

A brit napilap szerint több felmérés is kimutatta, hogy a nagyobb súly mozgatása több üzemanyagot igényel. Ezért a túlsúlyos emberek utaztatása többletköltséget jelent a cégeknek. Egy norvég szakmai lap állítólag már megoldási lehetőségekkel is előállt. Ezek egyike, hogy a fapados társaságok a túlsúlyos utasok esetében felárat számolnának fel. A másik, hogy a jegyárakat súlykategóriánként változtatnák, a legdrágább a kövér emberek jegye lenne, míg a soványak lényegesen olcsóbban utazhatnának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!