2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

EP-képviselői díjra terjesztették fel Donáth Annát

Több fontos információ is napvilágot látott az MSZP-s Ujhelyi István hétfői Facebook-bejegyzéséből. Többek között, hogy az ő munkáját is elismerő The Parliament Magazine újabb magyar jelöltre akadt Donáth Anna személyében, közösségi média felhasználó kategóriában - írja a Pesti Srácok.

  • EP-képviselői díjra terjesztették fel Donáth Annát

A Dods kiadó gondozásában megjelenő The Parliament Magazine elnevezésű uniós tematikájú portál évről-évre meghirdeti a MEP Awards elnevezésű díjat, amelyet EP-képviselők között hirdetnek meg különböző kategóriákban. 

Mint az Ujhelyi István, MSZP-s EP-képviselő bejegyzéséből kiderült, most Donáth Annát is felterjesztették e díjra "social media user" kategóriában. Ahogy arról a portál beszámolt, az említett honlapon nem találták meg Donáth Annát, pedig jó lett volna tudni, milyen kompetenciák birtoklásával érdemelte ki a jelöltséget. 

A teljes cikk ITT olvasható.

Pesti Srácok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!