2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 10:55

Külföld

Energiatakarékos karácsonyra készülnek a rómaiak

Nem kell lemondaniuk a karácsonyi fényekről az olaszoknak, Róma csodálatosan ki van világítva. Az energiatakarékos és környezetbarát életmód jegyében egyre több háztartásban használnak napelemekkel ellátott fényfüzéreket. A megújuló energiaforrások kihasználása lehetővé teszi a fővárosiak számára, hogy a korábbi évekhez hasonló díszkivilágítással várják az ünnepeket.

  • Energiatakarékos karácsonyra készülnek a rómaiak

Az önkormányzatok nehéz anyagi helyzetbe kerültek a megemelkedett energiaárak miatt, az olasz fővárosban azonban bravúrosan áthidalták a nehézséget. A napenergia begyűjtésével ragyogó fényeket varázsolhatnak a hosszú téli estéken a főváros karácsonyfáira.

 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!