2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 23:00

Külföld

Eltűnt újságíró: a török hatóságok átkutatnák a szaúdi konzulátust

  • Eltűnt újságíró: a török hatóságok átkutatnák a szaúdi konzulátust

A török hatóságok házkutatást kérelmeznek Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusán, ahol múlt hét kedden egy szaúdi ellenzéki újságírónak nyoma veszett.

Dzsamal Kasoddzsi válóleveléért ment be a képviseletre, hogy el tudja venni török menyasszonyát. Párja 10 órás várakozás után értesítette a török rendőrséget. A szaúdi konzulátus szerint az újságíró a papírjai kézhezvétele után azonnal távozott, a török rendőrség azonban arra gyanakszik, hogy gyilkosság történhetett a képviselet falai között. Az elmúlt két napban újságírók tüntetnek az isztambuli konzulátus előtt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!