2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Elítélően szólt a homoszexuálisokról az észt belügyminiszter

Az észt elnök szerint a belügyminiszter alkalmatlanná vált a kormányzati munkára azzal, amit a homoszexuálisokról mondott. Mart Helme egy interjúban arról beszélt, hogy nem kedveli a homoszexuálisokat, akik – ha lehet – inkább költözzenek Svédországba. Helme az Észt Konzervatív Néppárt politikusa. A markánsan jobboldali, Brüsszel-ellenes és bevándorlásellenes párt a jobboldali koalíciós kabinet tagja. A miniszterelnök azzal határolódott el Helme kijelentéseitől, hogy a homofóbia nem része a koalíciós megállapodásnak. A maga részéről azonban ezzel lezártnak tekinti az ügyet és az elnök sürgetése ellenére sem mondatja le a belügyminisztert.

  • Elítélően szólt a homoszexuálisokról az észt belügyminiszter

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!