2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Életveszélyesen megfenyegették az osztrák minisztert

  • Életveszélyesen megfenyegették az osztrák minisztert

Életveszélyesen megfenyegették az osztrák integrációs minisztert, miután programot hirdetett a politikai iszlám visszaszorítására.

A konzervatív néppárti Susanne Raab nyilvánosságra hozta az ország úgynevezett iszlám-térképét is.

Ez átfogó képet ad az Ausztriában tevékenykedő muzulmán szervezetekről, egyesületekről, hitközségekről és az őket támogató fontosabb személyekről.

A tárcavezető az internetes médiában kapott életveszélyes fenyegetéseket, amiről értesítették a Terrorizmusellenes Szövetségi Hivatalt.

A miniszter személyi védelmét megerősítették, az ügyben pedig nyomozást indítottak.

A csaknem 9 milliós Ausztriában 700 ezer muszlim vallású ember élhet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!