2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Elakadt „Kágébéla” mentelmi ügye Brüsszelben

Elakadt az Európai Parlament illetékes bizottságában Kovács Béla jobbikos EP-képviselő mentelmi ügye.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a kémkedéssel gyanúsított politikus ügyét hátráltatja, hogy egyelőre nem tisztázott, hogy a bizottság jelentéstevője milyen nyomozati dokumentumokba tekinthet be, anélkül, hogy államtitkot sértene. A lap úgy értesült, hogy Brüsszelben nem férnek hozzá azokhoz az anyagokhoz, amelyek alapján eldönthetnék, hogy jogos volt-e a magyar ügyészség Kovács mentelmi jogának felfüggesztésére vonatkozó kérése.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!