2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Külföld

Egyre több migráns érkezik a Szabadka környéki erdőkbe

Egyre több migráns érkezik a Szabadka környéki erdőkbe. A helyi lakosok elmondása szerint a rendőrök géppisztolyokkal kergetik el őket. Ennek ellenére nem merik a gyerekeket kiengedni az utcára. Sok illegális bevándorló már úgy jön, hogy előzőleg egyeztetett az embercsempészekkel. Állításuk szerint egy-két napot pihennek a befogadóközpontban, majd bemennek az erdőbe, ahol a csempészek által kijelölt vezetőkkel próbálnak átjutni a magyar határkerítésen.

  • Egyre több migráns érkezik a Szabadka környéki erdőkbe

A palicsi Tőzegbánya-tó környéki erdőkön keresztül, naponta több százan vonulnak át a magyar határkerítés felé. Már kitaposott ösvények vezetnek a határ irányába. A biztonsági akadályt is gyakran megrongálják a migránsok. 

Annak ellenére, hogy a rendőri jelenlét folyamatos, a határ közelében élők elmondása szerint a migránsok már nemcsak éjszakánként, de fényes nappal is megindulnak a határ felé. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!