2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Egyre hevesebbek a dolgozói tiltakozások a világ legnagyobb iPhone-gyárában

Összecsaptak a biztonsági őrökkel a dolgozók a világ legnagyobb iPhone-gyárában, Kínában. A kolosszális üzemben csaknem 200 ezer alkalmazott dolgozik, igen rossz körülmények között - a szigorú COVID-szabályzat miatt jelenleg el sem hagyhatják a gyár területét.

  • Egyre hevesebbek a dolgozói tiltakozások a világ legnagyobb iPhone-gyárában

A munkások magasabb fizetést és több ételt követelnek, az őket foglalkoztató vállalat viszont kommentálni sem hajlandó az egyre fokozódó feszültséget. Eközben a dolgozók ledöntötték a gyár köré felvont kerítéseket, és sokan - a tömegközlekedési lehetőségek hiányában - gyalog indultak haza a lezárásból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!