2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Külföld

Egy kislányt ketrecbe zártak egy kutyának öltözött férfival egy német Pride-on - videó

Döbbenetes felvételek láttak napvilágot arról, hogy egy német Pride-felvonuláson egy kislány ketrecbe zárt férfiak előtt táncol. A gyereket később a ketrecbe is bezárták az egyik kutyamaszkos férfival, így vonultak fel az utcán - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

  • Egy kislányt ketrecbe zártak egy kutyának öltözött férfival egy német Pride-on - videó

A hírügynökség arról ír, hogy a kislány a kutyamaszkos férfiak előtt táncol, majd őt is bezárják a ketrecbe.

A kutyamaszkok egy "puppy play" néven ismert fétis kellékei.

A résztvevők saját bevallásuk szerint ősi késztetést éreznek arra, hogy felfedezzék a nem emberi vágyaikat.

Ezek az emberek gyakran hordanak nyakörvet, vagy éppen pórázt. A Pride rendezvényeken egyre több fetisiszta vesz részt. Nemrég egy tengerentúli felvonuláson is a berlinihez hasonló jelenetek játszódtak le - írja a hírügynökség.

Egyébként az Egyesült Államokban egész júniusban felvonulásokat és más eseményeket tartottak a Pride Hónap megünneplésére. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!