2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Külföld

Egy hét után részlegesen újra kinyit a Yellowstone nemzeti park

Újra kinyit a Yellowstone nemzeti park egy része, miután a múlt heti áradások következtében az egyesült államokbeli nemzeti park egész területét lezárták.

A heves áradások következtében múlt hét szerdán lezárták a 9000 négyzetkilométeren elterülő, több államra is kiterjedő Yellowstone nemzeti parkot. A park területét sárlavinák öntötték el, a Yellowstone folyó rekordmagasságúra emelkedett.

Szerdán részlegesen újranyitották a természetvédelmi területet, a nemzeti park vadvilágban és természetben gazdag északi része azonban július elejéig lezárva marad.

A parkba belépő látogatókat az autóik rendszámtáblája alapján limitálják: páros napokon a páros, páratlan napokon a páratlan végződésű rendszámmal rendelkező járműveket engedik be. Ezalól kivételt képeznek azok a csoportok, amelyek több autóval érkeznek, valamint azok a látogatók, akiknek a nemzeti park területén található kempingek vagy szállodák valamelyikébe szól foglalásuk.

A Yellowstone - amely az Egyesült Államok első nemzeti parkja volt - idén ünnepli 150. évfordulóját, az üzemeltetők ezért nagy tömegekre számítanak az újranyitás során.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!