2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Egérinvázió van Ausztrália több tartományában

Egérinvázió van Ausztrália több tartományában. A rendkívüli helyzet április óta tart és egyre csak romlik. Az esős évszak kedvezett a rágcsálók szaporodásának, az egerek egyre nagyobb károkat okoznak a mezőgazdaságban és a farmokon. Nem csak a terményt eszik fel, de szétrágják a faházakat, bútorokat, gépeket. Egy nőstény egér akár 500 egyedet is képes világra hozni egy szezonban. Májusban a környezetkímélő rágcsálóirtási technikák kevés sikerrel jártak, ezért Új-Dél-Wales állam kormányzója arra kérte a kormányt, hogy engedélyezze egy korábban betiltott egérméreg használatát.

  • Egérinvázió van Ausztrália több tartományában

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!