2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Külföld

Donald Trump ismét üzent: Orbán Viktor nagyszerű vezető és nagyszerű ember

Az egykori amerikai elnök a közösségi oldalán üzent Magyarországnak és dicsérte a kormányfőt.

  • Donald Trump ismét üzent: Orbán Viktor nagyszerű vezető és nagyszerű ember

Donald Trump a Truth nevű közösségi oldalon osztott meg egy fotót Orbán Viktorról, akit nagyszerű vezetőként és emberként jellemzett. A magyarokat pedig szerencsésnek nevezte, hogy ő áll az országuk élén.

"Orbán Viktor nagyszerű vezető és nagyszerű ember. Magyarország csodálatos népe szerencsés, hogy ilyen ember áll az élükön!"

- írta az USA elnökségéért ismét harcba szálló egykori vezető.

 Ahogyan arról mi is hírt adtunk, a népszerű amerikai újságíró, Carlson Tucker készített interjút Orbán Viktorral, amit már világszerte több mint 100 millióan megnéztek. A beszélgetés során a magyar kormányfő kijelentette, hogy Donald Trump képes lehet az emberiség megmentésére.

A volt amerikai elnök köszönetet mondott Orbán Viktornak, amiért kiállt mellette a beszélgetés során.

 

 Borítókép: AP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!