2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Donald Trump: Az orosz elnök egy zseni

Donald Trump zseninek tartja Vlagyimir Putyint, a volt amerikai elnök jó lépésnek mondta az ukrajnai orosz szakadárok elismerését. Trump szerint ahogy Putyin békefenntartókat küldött a kelet-ukrajnai szakadár orosz megyékbe, az amerikai kormánynak is ugyanezt kellene tennie a migránsok által ostromolt déli határnál is. A volt elnök újból leszögezte: a 2020-as választást elcsalták, és Joe Biden helyett neki kellene ülnie az elnöki székben. Donald Trumpot megválasztása után azzal vádolták, hogy orosz segítséggel lehetett elnök. Az orosz beavatkozást az FBI is vizsgálta, de a demokraták vádját nem tudták bizonyítékkal alátámasztani.

  • Donald Trump: Az orosz elnök egy zseni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!