2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Donald Trump: Az orosz elnök egy zseni

Donald Trump zseninek tartja Vlagyimir Putyint, a volt amerikai elnök jó lépésnek mondta az ukrajnai orosz szakadárok elismerését. Trump szerint ahogy Putyin békefenntartókat küldött a kelet-ukrajnai szakadár orosz megyékbe, az amerikai kormánynak is ugyanezt kellene tennie a migránsok által ostromolt déli határnál is. A volt elnök újból leszögezte: a 2020-as választást elcsalták, és Joe Biden helyett neki kellene ülnie az elnöki székben. Donald Trumpot megválasztása után azzal vádolták, hogy orosz segítséggel lehetett elnök. Az orosz beavatkozást az FBI is vizsgálta, de a demokraták vádját nem tudták bizonyítékkal alátámasztani.

  • Donald Trump: Az orosz elnök egy zseni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!