2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Döbbenet: kétszáz kilométeres a dugó

Ezrek vesztegelnek az úton Moszkva és Szentpétervár között. A rendkívüli helyzetek minisztériuma mobilkonyhákat állított fel, de a sofőröknek meleg leves helyett üzemanyagra lenne szükségük.

A dugó a hétvégi havazás, majd az ónos eső után alakult ki a Moszkvát és Szentpétervárt összekötő úton. Vasárnapra a torlódás hossza elérte a kétszáz kilométert. Van olyan sofőr, aki három napja vesztegel.

„Nehéz a helyzet, ezért készenlétbe helyeztem a biztonsági erőket. Ráadásul az időjárás sem lesz kedvező, ezért felkészülünk arra, hogy a segítséget a lehető leghamarabb a helyszínre juttassuk” – mondta a rendkívüli helyzetek minisztere, Vlagyimir Pucskov. A tárcavezető hozzátette, mobilkonyhákkal segítik a dugóban rekedt autósokat, akik viszont benzinhiányra panaszkodnak. A mínusz öt fokos hidegben muszáj fűteni a járműveket.

A torlódás Tver városát fél napra elvágta a külvilágtól. A helyiek azt mondják, ha az autópálya-kezelő pénteken elkezdte volna a hó eltakarítását, nem alakult volna ki ekkora dugó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!