2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Külföld

Célzott csapást mért az amerikai hadsereg az Iszlám Állam egyik merénylőjére

Egy radikális autójára mért célzott rakétacsapást az amerikai haderő - nem messze az Egyesült Államok nagykövetségétől és a kabuli nemzetközi repülőtértől. A járműben tartózkodó iszlamista öngyilkos merényletet akart elkövetni a légikikötőben, ahol folyamatosan is menekítik ki az embereket. Az akcióra egy nappal azt követően került sor, hogy az amerikai hadsereg végzett az Iszlám Állam 2 magas rangú tagjával, akik Washington szerint a csütörtöki öngyilkos merénylet szervezői voltak. Az Iszlám Állam vállalta magára a hétfői kabuli reptér elleni rakétatámadásokat. A légicsapásokat válaszul küldték az amerikai haderő vasárnapi támadásaira. Eközben a tálibok bejelentették, hogy a kabuli repülőtér gyors átvételére készülnek és a külföldiek mellett azok az afgánok is elhagyhatják hazájukat, akiket más országok befogadnak.

  • Célzott csapást mért az amerikai hadsereg az Iszlám Állam egyik merénylőjére

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!