2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Külföld

Büntetheti a jövőben az EU a szélsőséges véleményeket

  • Büntetheti a jövőben az EU a szélsőséges véleményeket

A korábbinál jóval szigorúbban büntetné az Európai Unió a szélsőséges tartalmak megjelenését a közösségi médiában. Az új törvénytervezet szerint a szolgáltatóknak a megjelenést követő 1 órán belül el kell távolítaniuk a kérdéses posztokat, különben büntetésre számíthatnak. Az Európai Bizottság szerint a vállalatok eddig túl lassan reagáltak a szélsőséges vélemények terjedésére, a testület ezért döntött a szigorítások mellett. A törvényjavaslatot szeptemberben mutatják be Brüsszelben, a hatályba lépéshez a tagállamoknak is el kell fogadniuk a tervezetet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!