2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Brutális választ ígértek az oroszok Amerikának

A The Kyiv Independent arról ír, hogy Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke szombaton közölte az Egyesült Államokkal: amennyiben valóban elkobozzák az Orosz Központi Bank befagyasztott vagyonát, Oroszország kénytelen lesz lefoglalni az amerikai állampolgárok és befektetők oroszországi vagyonát válaszlépésként.

  • Brutális választ ígértek az oroszok Amerikának

Az előzményekről azt írják, hogy az

Egyesült Államok Kongresszusa nemrég jóváhagyott egy törvényt: ez lehetővé teszi Joe Biden kormánya számára, hogy lefoglalja az amerikai bankokban lévő orosz vagyont és Ukrajnának utalja.

– számolt be róla a Mandiner.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!