2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Brüsszel minden eszközzel támadja a magyar rendszert + videó

A rezsicsökkentés ismét a brüsszeli viták középpontjába került. Az uniós országspecifikus ajánlások között ugyanis az szerepel, hogy 2023 végéig az összes hatályban lévő energia támogatást meg kell szüntetnie a magyar kormánynak.

  • Brüsszel minden eszközzel támadja a magyar rendszert + videó

Amennyiben a feltételek nem teljesülnek a bizottság 2024 tavaszán javasolhatja a tanácsnak, hogy túlzottdeficit-eljárás induljon hazánk ellen. Ez pedig alkalmas a Magyarországnak járó uniós források további felfüggesztésére.

A Híradóban Cseh Tamás Zoltánt, az Alapjogokért Központ energetikai tanácsadóját kérdeztük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!