2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

Külföld

Brit választás

Bár az Egyesült Királyság az eredeti tervek szerint két hónapja már elhagyta volna az Európai Uniót, reggel az elsők között nyíltak meg a brit urnák.

  • Brit választás

A 2016-os Brexit népszavazás eredményének megfelelően a szigetország EU-tagsága március 29-én szűnt volna meg, de a Brüsszellel elfogadott, a kilépés körülményeit meghatározó dokumentumot a londoni alsóház november óta háromszor is elvetette. Az Európai Tanácstól október 31-ig kaptak haladékot a britek a távozásra, feltéve, ha vállalják, hogy részt vesznek az európai választásokon. A Brexit körüli patthelyzet azonban nem kedvezett a brit kormányfő népszerűségének, szakértők szerint Theresa May politikai jövője már pénteken eldőlhet.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!