2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Külföld

Bosszúból gázolták el a muszlim családot

A gyűlölet vezérelte azt a férfit, aki muszlimokat gázolt el Kanadában múlt hét vasárnap - közölték az illetékes hatóságok. Az elkövető teherautójával sodort el egy családot az ontariói London városában. A tragédiában 4-en életüket vesztették: a családfő, az édesanya, egy 15 éves lány és a nagymama. Egy gyereket pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A 20 éves sofőr véletlenszerűen választotta ki áldozatait. A rendőrség őrizetbe vette a fiatalembert, akit négyrendbeli gyilkossággal vádolnak.

  • Bosszúból gázolták el a muszlim családot

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!