2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Boris Kálnoky: Brüsszel folyamatosan hibázik

Ideológia által vezérelt politikát folytat az Európai Unió, ami helytelen út - hangsúlyozta Hidvégi Balázs Tusványoson. A Fidesz EP-képviselője szerint Brüsszel a nemzeti kisebbségek kiállása helyett, újfajta kisebbségeket támogat, ami elfogadhatatlan. Az MCC média iskola vezetője, Boris Kálnoky szerint Brüsszel folyamatosan hibázik és minden válságot a lehető legrosszabb módon kezel.

  • Boris Kálnoky: Brüsszel folyamatosan hibázik

Brüsszel adós azzal, hogy karakán módon kiálljon a nemzeti kisebbségek mellett - hangsúlyozta Tusványoson a Fidesz EP-képviselője. Hidvégi Balázs szerint Brüsszel az újfajta kisebbségről úgy nyújt be előterjesztéseket, hogy közben a tagállamok hatáskörébe gázol.

Brüsszel folyamatosan hibázik és minden válságot a lehető legrosszabb módon kezel

- erről már az MCC média iskola vezetője beszélt. Boris Kálnoky azt mondta: Brüsszel arra kényszerít mindenkit, hogy egyre inkább integrálódjon az uniós struktúrákba.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!