2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Külföld

Bombafenyegetés a Capitoliumnál

Bombafenyegetés miatt kiürítették az amerikai Kongresszus egyik épületét. A Kongresszusi Könyvtár és a Legfelsőbb Bíróság között egy gyanús járművet észlelt a rendőrség. A sofőr a hozzá közeledő tisztnek azt mondta, hogy bomba van nála, miközben egy gyújtónak tűnő tárgyat tartott a kezében. A férfi indítéka ismeretlen, az eseményt élőben közvetítette a járműből. A Capitolium rendőrsége a Twitteren arra kért mindenkit, hogy tartsa magát távol a területtől, jelenleg tárgyalást folytatnak az elkövetővel. Az amerikai kongresszus most épp nyári szünetét tölti, azonban néhányan most is dolgoznak az épületben.

  • Bombafenyegetés a Capitoliumnál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!