2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

Bíróság elé kerülhet a volt katalán elnök

Megfosztott mentelmi jogától három katalán vezetőt az Európai Parlament. Köztük van Carles Puigdemont volt katalán elnök is.

Az EP a döntéssel elősegítheti kiadatásukat a spanyol hatóságoknak. Puigdemont és társai 2017 óta Belgiumban élnek, miután a spanyol hatóságok alkotmányellenesnek nyilvánították a katalán függetlenségi népszavazást és eljárást indítottak ellenük lázadás, hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt.

A katalán politikusok bejelentették, hogy nem adják fel a harcot és ügyüket ismét az uniós bíróság elé viszik.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!