2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

Berlin és Prága is szállít fegyvereket Ukrajnának

Fel kellene gyorsítani az Ukrajnának nyújtott külföldi támogatásokat, köztük a fegyverszállításokat is - jelentette ki a német külügyminiszter. Annalena Berbok azt is megjegyezte, hogy folytatódik az a német-cseh együttműködés, amelyről májusban állapodott meg Olaf Scholz és Petr Fiala. A paktum értelmében Prága szovjet gyártmányú fegyvereket küld Ukrajnának, és ezért Berlin modern német gyártmányú fegyvereket ad a cseheknek. A német védelmi miniszter pedig arról számolt be, hogy a szövetségi kormány további nehézfegyvereket szállított Ukrajnának, a többi között Mars II. típusú rakétasorozatvető-rendszereket.

  • Berlin és Prága is szállít fegyvereket Ukrajnának

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!