2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Külföld

Bécs, Budapest, Róma: összecsengenek a tüntetések

Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető kutatója szerint a Rómában, Bécsben és Budapesten tartott tüntetések hasonlóak, mert az a céljuk, hogy a kormány ellen hangoljanak.

A szakértő a Kossuth Rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában szerdán azt mondta, mindhárom demonstráció egy ügy miatt kezdődött, de egyre több területre nőtte ki magát, a végső célja pedig az, hogy a kormány hagyja el helyét.

Azonban amíg Olaszországban és Ausztriában nyugodt demonstráció megy, a budapesti túlmegy a békés tüntetés határain - emelte ki.

Szerinte ezekben az országokban a kormány népszerűsége a bevándorlásellenes politika miatt növekedett, a demonstrációk pedig azt üzenik, hogy ezt nem mindenki támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb migránskaraván indult meg Mexikóból az Egyesült Államok felé

Délkelet-Mexikóban több tízezer migráns várakozik a kérelme elbírálására, egyre többen azonban megelégelik a várakozást. 2021. október 24.

Szigorítások a balkáni országokban

A szigorítást Belgrád a koronavírus gyors terjedésével indokolta. Bulgária is bajban van. 2021. október 24.

Moszkva és Kijev is tehetetlen a covid ellen

Ismét új csúcsot ért el a napi halálozások száma Oroszországban. 2021. október 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!