2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Bayer Zsolt Podoljak náci beszédéről: Ez az igazi kérdés

Legújabb videós blogbejegyzésében az ukrán elnök egyik legfontosabb emberének hajmeresztő szavait elemezte Bayer Zsolt.

  • Bayer Zsolt Podoljak náci beszédéről: Ez az igazi kérdés

Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök politikai főtanácsadója a minap hosszan fejtegette véleményét – sok mindenről, de ami számunkra legérdekesebb, az indiaiakról és a kínaiakról – írja a Magyar Nemzet.

Mihajlo Podoljak kifejtette, miszerint a kínaiak és az indiaiak intellektuális potenciálja alacsony, IQ-juk is alacsonyabb. Azt nem tette hozzá, hogy mihez, kihez képest alacsonyabb, megelégedett annyival, hogy az indiaiak és a kínaiak IQ-ja alacsonyabb – fogalmazott Bayer Zsolt, majd hozzátette: Ez ugye egyfelől nettó náci beszéd. Egy pillanatra képzeljék el, mi lenne, hogy ha mondjuk bármely magyar politikus elkezdené azt fejtegetni, hogy teszem azt, a románok IQ-ja alacsonyabb.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Mestermű egy cukrász kezéből + videó

Radar - Mestermű egy cukrász kezéből + videó

A magyarok ismét kiválóan teljesítettek a Stuttgarti Kulináris Olimpián, de csak egy volt közülük, aki maximális, 100 pontot kapott a versenyművére, tehát egyetlen zsűritag sem talált hibát benne.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: A béke és a jó magyar-amerikai kapcsolatok neve Donald Trump

Szijjártó Péter: A béke és a jó magyar-amerikai kapcsolatok neve Donald Trump

A kormány azt szeretné, hogy a világ egy békésebb hely legyen, és hogy a magyar-amerikai kapcsolatok jól alakuljanak az elkövetkező időszakban, márpedig mindkét ügy szempontjából Donald Trump győzelme lenne kedvező az amerikai elnökválasztáson - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn New Yorkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!