2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Külföld

Bayer: A migránsok szabadon erőszakolhatnak Németországban + videó

Három évvel ezelőtt, 2020. szeptemberében, Hamburgban a Stadtparkban kilenc migráns megerőszakolt egy 15 éves német kislányt. A csoportos nemi erőszak több mint 3 órán keresztül tartott, több, mint három órán keresztül kínozták ezt a szerencsétlen gyereket.

  • Bayer: A migránsok szabadon erőszakolhatnak Németországban + videó

A tetteseket elfogták, mindegyik nagykorú, vagyis 19 és 23 év közöttiek.

A német bíróságon zajló perben több mint 300 tárgyalási napot tartottak, és a héten ítélet született. Az ítéletben a bíró kimondta, a kilenc bűnösnek talált vádlottból nyolc, mindenféle büntetés nélkül hazamehet, egy pedig olyan rövid börtönbüntetést kapott, ami egy ilyen nyomorult gazembernek gyakorlatilag nem más, mint egy kis vakáció a börtönben.

Itt tart tehát a német igazságszolgáltatás.

Külön figyelmet érdemel, hogy a bíró az ítélet indoklásakor, egyebek mellett a következőket mondta: a csoportos nemi erőszak abban a kultúrkörben, ahonnan az elkövetők jöttek, egyfajta identitásképző cselekedet, és hát szegények más helyről jöttek, más kultúrából, hát ezért ne haragudjunk rájuk.

Az a kérdés, hogy ez az ítélet mit üzen egyfelől a Németországban élő ugyanilyen migránsoknak, és mit üzen a többségi német társadalomnak?

A videóból kiderül mi a kérdésre Bayer Zsolt válasza:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!