2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Bauer Bence: Nagy jelentőséggel bír Orbán Viktor berlini látogatása

Nagy jelentőséggel bír a magyar-német kapcsolatok szempontjából Orbán Viktor berlini látogatása - erről beszélt a Karc FM-en Bauer Bence.

  • Bauer Bence: Nagy jelentőséggel bír Orbán Viktor berlini látogatása

A Magyar-Német Intézet igazgatója emlékeztetett: az új német kancellárral folytatott többórás megbeszélést követően a magyar kormányfő egy pódiumbeszélgetésen is részt vett, ahol a háborúról, annak következményeiről beszélt. Bauer Bence kiemelte: sok témában nem ért egyet a német és a magyar fél, ugyanakkor a találkozó egy jó kapcsolat alapjául is szolgálhat. A szakember arra is kitért: Orbán Viktor pódiumbeszélgetésen kifejtett véleménye a következő napok beszédtémája lesz, nemcsak Magyarországon, de a német közéletben is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kár temetni a V4-et + videó

Kár temetni a V4-et + videó

Az Ukrajna támogatásával kapcsolatos vélemény-különbségek ellenére is van értelme és jövője a visegrádi együttműködésnek - jelentette ki Orbán Viktor a V4-ek csúcstalálkozója után.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen elszigetelte magát Emmanuel Macron

Teljesen elszigetelte magát Emmanuel Macron

Emmanuel Macron francia elnök nyilatkozata, mely szerint nem zárható ki a nyugati csapatok kiküldése Ukrajnába, ellentmondott az európai és francia hangulatnak. Bár egyes francia tisztségviselők később próbálták enyhíteni Macron kijelentését, a nyilatkozat dühös reakciókat váltott ki szerte Európában - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!