2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Bauer Bence: Nagy jelentőséggel bír Orbán Viktor berlini látogatása

Nagy jelentőséggel bír a magyar-német kapcsolatok szempontjából Orbán Viktor berlini látogatása - erről beszélt a Karc FM-en Bauer Bence.

  • Bauer Bence: Nagy jelentőséggel bír Orbán Viktor berlini látogatása

A Magyar-Német Intézet igazgatója emlékeztetett: az új német kancellárral folytatott többórás megbeszélést követően a magyar kormányfő egy pódiumbeszélgetésen is részt vett, ahol a háborúról, annak következményeiről beszélt. Bauer Bence kiemelte: sok témában nem ért egyet a német és a magyar fél, ugyanakkor a találkozó egy jó kapcsolat alapjául is szolgálhat. A szakember arra is kitért: Orbán Viktor pódiumbeszélgetésen kifejtett véleménye a következő napok beszédtémája lesz, nemcsak Magyarországon, de a német közéletben is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!