2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Külföld

Balliberális puccs készül von der Leyen ellen

Bizalmatlansági indítványt kezdeményezett három liberális európai parlamenti képviselő Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke ellen. A támogató aláírások gyűjtését már meg is kezdték az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén.

  • Balliberális puccs készül von der Leyen ellen

A liberális képviselők szerint Lengyelország továbbra sem tartja be a jogállamisági kritériumokat, ennek ellenére az Európai Bizottság a múlt héten jóváhagyta a koronavírus utáni helyreállítást célzó lengyel tervet. A csaknem 36 milliárd eurós források kifizetését azonban csak akkor kezdi meg Brüsszel, ha Varsó végrehajtja a bírói fegyelmi rendszerrel kapcsolatos módosításokat. Hidvéghi Balázs a Hír TV kérdésére azt mondta, hogy baloldali képviselők a bizalmatlansági indítvánnyal a saját elvakultságukat mutatják, a Helyreállítási Alap forrásai pedig Magyarországnak is járnak.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!