2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Az unió bővítése a központi témája az EU-csúcsnak

Kezdünk - írta facebook oldalára Orbán Viktor. Megkezdődött az Európai Unió állam- és kormányfőinek csúcstalálkozója. A kétnapos brüsszeli egyeztetésen hazánkat Orbán Viktor miniszterelnök képviseli.

  • Az unió bővítése a központi témája az EU-csúcsnak

A Tanács tagjai kiemelten foglalkoznak az ukrán-orosz háborúval, a globális élelmiszer- és energiaválsággal, valamint a Közösség bővítésével. A résztvevők megvitatják az Ukrajnának biztosítandó gazdasági, katonai, politikai és humanitárius támogatások kérdéseit, továbbá kiemelten foglalkoznak Ukrajna tagjelölti státuszával. Emellett terítéken lesz Moldova és Grúzia jövője is, valamint a nyugat-balkáni országok Közösségen belül betöltött szerepe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!