2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A kenguru 17:30

Külföld

Az ukrán polgármesterek lázadnak az elnök ellen

Ukrajna nagyvárosainak polgármesterei fellázadtak Volodimir Zelenszkij ellen - írja a The Wahington Post. A lap értesülései szerint a tisztviselőknek nem tetszik, hogy az elnök önkényesen dönt a nyugattól kapott pénzügyi támogatásokról, valamint, hogy gyakorlatilag katonai diktatúrát vezetett be Ukrajnában. Különböző katonai szervek döntenek olyan ügyekben, amelyek korábban civil szervezetekhez tartoztak. A Lenta nevű orosz újság pedig azt írja: az ukrán polgármesterek attól tartanak, hogy Zelenszkij ígéretei ellenére minden döntést továbbra is Kijevből irányítanak majd, a kormány pedig szándékosan gyengíti politika ellenfeleit.

  • Az ukrán polgármesterek lázadnak az elnök ellen

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!