2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Külföld

Az osztrák kancellár elítélte, hogy Bécsben leköptek egy muszlim nőt

  • Az osztrák kancellár elítélte, hogy Bécsben leköptek egy muszlim nőt

A kancellár visszataszítónak nevezte a történteket, és hangsúlyozta: Ausztria a különböző vallások békés és tiszteletteljes egymás mellett élésének híve.

A szombat délutáni esetről felkerült egy videó a közösségi oldalakra, amelyet a bántalmazott fiatal nő vett fel titokban. Ezen az látható, hogy egy idősebb asszony különféle szitkokat és fenyegetéseket vág a fejéhez, majd leköpi.

"Ez az én országom, te ringyó" - mondta az asszony. "Az FPÖ mindegyikőtöket kiebrudalja innen" - fenyegetőzött, a kisebbik kormánypártra, az Osztrák Szabadságpártra (FPÖ) utalva.

A fiatal nő határozottan kiállt magáért, és azt bizonygatta, hogy Ausztria az ő hazája is, ráadásul ott született.

A muszlim nőt több járókelő védelmébe vette, ami csak olaj volt a tűzre. Az idősebb asszony végül leköpte őt, majd elszaladt, és közben azt kiabálta: "Segítség, egy bűnöző!".

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!