2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Az olasz kormányfő támogatásáról biztosította az ukrán elnököt

Támogatásáról biztosította az ukrán elnököt az olasz kormányfő. Giorgia Meloni telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel. Azt ígérte: Róma a jövőben is segíti Kijevet politikai, katonai, gazdasági és humanitárius téren. Emellett az energetikai infrastruktúra helyreállításában és Ukrajna újjáépítésében is részt kíván venni Olaszország. Giorgia Meloni azt is megerősítette, hogy a következő időszakban Kijevbe szeretne utazni, sőt meghívta Rómába Volodimir Zelenszkijt, az olasz miniszterelnök szerint a konfliktusnak diplomáciai úton kell véget vetni.

  • Az olasz kormányfő támogatásáról biztosította az ukrán elnököt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!