2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Az iszlám veszélyeire figyelmeztet a Hamasz-alapító fia

Az iszlám fundamentalizmus veszélyeire figyelmeztetett a Hír TV-nek adott interjúban A Hamasz fia című könyv szerzője.

Moszab Hasszán Juszef a Hír TV Globál című műsorában beszélt életéről. A férfi a Hamasz alapítójának legidősebb fiaként nőtt fel, majd közel tíz évig dolgozott Zöld herceg fedőnéven az izraeli titkosszolgálatnak. Később keresztény hitre tért át, és Amerikába költözött.

– Majdnem lelőtt egy izraeli helikopter, mert egy ismert terrorista volt az autómban, az izraeli akciócsoport pedig követte ezt a terroristát. Beszállt az autómba, és helikopterek voltak fölöttünk, követtek minket, majdnem rakétát lőttek ki az autóra, de egy hang azt mondta nekem, szálljak ki az autóból. Nem tudták, hogy ez az autó az egyik ügynöké, aki Izrael államnak dolgozik – mondta Moszab Hasszán Juszef.

A teljes interjút a Globálban láthatják csütörtök 22.30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!