2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Az Európai Tanács elnöke több pénzt szánna határvédelemre, kevesebbet támogatásokra

Az Európai Tanács elnöke megduplázná a migráció kezelésére és a határvédelemre szánt uniós pénzeket az EU következő költségvetésében, így a korábban javasolt mintegy 10 milliárd euró helyett csaknem 22 milliárd euró lenne a keretösszeg. Charles Michel javaslatában a 2021 és 2027 közötti költségvetés teljes összege 1094 milliárd euróra nőne. A javaslat kevesebbet szán a kohéziós és agrártámogatásokra, ugyanakkor emelné az innovációra, a kutatásra, a digitalizációra, a belső biztonságra, valamint az oktatásra szánt összegeket. Ugyanakkor az uniós pénzek kifizetését a jogállamiság kritériumainak betartásához kötné.

  • Az Európai Tanács elnöke több pénzt szánna határvédelemre, kevesebbet támogatásokra

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!