2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság vára

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Az európai parlamenti választást is befolyásolhatják a jövőben várható leleplezések

Újabb korrupciós botrányok várhatók Brüsszelben, amelyek nagy hatással lehetnek a jövő évi európai parlamenti választásokra – közölte a londoni The Times napilap brüsszeli tudósítója. Azt mondta: az uniós intézményeket azzal a szándékkal hozták létre, hogy a nemzetek felett álljanak, így a tagállamok ne is ellenőrizhessék azokat.

  • Az európai parlamenti választást is befolyásolhatják a jövőben várható leleplezések

Szerinte ez kiváló terepet adott a korrupciónak, mert a bürokraták és európai parlamenti képviselők büntetlenül fogadhattak el kenőpénzeket és ajándékokat. A tudósító hozzátette: a korrupt bürokraták hiába reménykednek abban, hogy a katari korrupciós ügy iránti érdeklődés alább hagy.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!